Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Rixin Technology Co., Ltd.
Thuis

Wuhan Rixin Technology Co., Ltd.

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. certificaten
China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Rixin Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Wuhan Rixin Technology Co., Ltd.
HET PARK VAN RIXIN PV PROJECTcomputer-aided software engineering MACHENG 110MW Kantoor
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : RIXIN
Aantal werknemers : 400~500
Jaarlijkse omzet : 100000000-300000000
Opgericht Jaar : 2001
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Who is Rixin Technologie?

 

De Rixintechnologie is een schone energiebedrijf evenals één van de belangrijke kristallijne bedrijven van de het silicium zonnemacht van China, geëngageerd om de wereld door zonne-energie te veranderen.

 

Gevormd in 2001, is het bedrijf gestationeerd in Wuhan, China en heeft een totaal van 500 werknemers. Het heeft twee productiebasissen, met gebied 180000㎡ en volledig automatische productielijnen. Door zijn rationele investering en industrieel, Rixin-heeft de Technologie een volledige ketting met inbegrip van R&D van de kerntechnologie, productie, integratie en dienst enz. gevormd.

 

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Met kernproducten die n-Type mono dubbel glaszonnepaneel met twee gezichten, mono dubbel het glaszonnepaneel van hoog rendementperc, mono/poly dubbel glaszonnepaneel, het mono/poly ontworpen zonnepaneel van Perc, nut-schaal zonnekrachtcentrale enz. omvatten, momenteel, Rixin-overschrijdt de geïnstalleerde capaciteit van de Technologie totaal zonneprojecten 1GW.

 

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

De Rixintechnologie gelooft dat de hoog rendement kristallijne modules de toekomst van PV de industrie zullen bepalen. Gebaseerd bij dit het strategische denken, Rixin-specialiseert de Technologie zich in de ontwikkeling van hoog rendement kristallijne zonne technische wegenkaart en het is één van de grootste PV bedrijven in termen van zijn schaal en belangrijke deskundigheid inzake China geworden.

 

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Wij gebruiken hoogste-kwaliteitszonnecellen en EVA, TPT, versterkt glas, verbindingssilicion enz.  Ons ervaren personeel werkt goed aan verzekeringskwaliteit samen onder efficiënt ISO-systeem.  Wij hebben IEC61215, IEC61730-certificaten, Ce, om onze kwaliteit te verzekeren. Onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika en andere Aziatische landen met veiligheidscertificaten.

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Met vele jarenontwikkeling als betrouwbare fabrikant, Rixin-genieten de producten van de Technologie van hoge reputatie in de wereldmarkt. Wij hebben vele tentoonstellingen elk jaar bijgewoond.

 

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

 

Onze waarde is coördinatie, innovatie, sincerty, de dienst. Wij zullen constante inspanningen uw beste partner op uw weg van photovoltaic weath leveren te zijn.

China Wuhan Rixin Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Wuhan Rixin Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Gimy Peng

Tel.: 86-13627219944

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)